Vores kunder

Vi har Nordens bedste kunder!

Vi arbejder for mange forskellige typer virksomheder med meget varierende opgaver indenfor lager og logistik. Opgaver der tilsammen giver os stor erfaring og vigtigt branchekendskab!

Blandt vores kunder finder du flere, spændende danske og udenlandske virksomheder fra de helt store til de helt små virksomheder. Vi arbejder altid i tæt kontakt med vores kunder uanset størrelsen og stræber efter at opbygge langsigtede relationer med vores kunder.

Nedenfor kan du se et udsnit af de kunder vi har leveret løsninger til. Uanset om det er vores WMS løsning, SBS (Batch) løsning, transport løsning, små specialopgaver eller lageroptimering står vi klar til at hjælpe vores nye og eksisterende kunder!

Agro Korn A/S

Agro Korn er en global produktionsvirksomhed med en passion for innovation, udvikling og forædling af kvalitetsprodukter til foderindustrien. Agrokorn er fleksible nok til at imødekomme de skiftende behov og krav fra markederne. Og erfarne nok til at vide, hvad det kræver!

Andersson & Tillman AB

Andersson & Tillman er en fødevarevirksomhed i Uppland der producerer kødprodukter af højeste kvalitet til alle lejligheder og til alle der kan lide at maden er en smule bedre. Andersson & Tillman leverer direkte til butikker og restauranter uden mellemled. Lokalt producerede produkter af højeste kvalitet er grundlaget for virksomheden.

Anne Black ApS

Anne Black er et københavnsk baseret dansk keramikvirksomhed. Siden sin eksamen fra designskolen i 1997 har Anne Blacks karriere været centreret omkring produktion og design af håndlavet porcelæn i den bedste kvalitet i et skandinavisk design.

APH Svenska AB

APH importerer afskårne blomster og grønne planter fra verdens største produktionsområder; Holland, Kenya, Colombia, Ecuador, Etiopien, Italien og Israel, etc. Disse områder giver APH et komplet sortiment og en stabil forsyning af de bedste, friskeste, smukkeste og mest populære blomster.

Arla Foods

Arla Foods er et andelsselskab med 13.500 mælkeproducenter og 19.000 engagerede ansatte, der elsker mælk. Arla forsøger på alle mulige måder at være ansvarlige og åbne over for deres kunders behov og ideer. Arlas mål er at få mest muligt ud af mælken, så kunden kan få mest muligt ud af livet – hele livet!

Bahne A/S

Bahne er en detailvirksomhed inden for bolig, trend, mode og børnetøj, der satser på kundeservice og høj profil kombineret med et stort og spændende sortiment til konkurrencedygtige priser. Bahne satser på aktuelle butikker, som er under evig forandring og tilbyder kunderne nye oplevelser ved hvert besøg. Bahnes målgruppe er bred, men koncentreret omkring kvinder på 20-60 år.

BelmaFlex A/S

BelmaFlex fremstiller og sælger, muffer og fittings af plastmaterialet PE-HD (Polyethylene), primært til samling af præisolerede rørsystemer. BelmaFlex’ produkter er fremstillet af PEHD materiale i henhold til EN 253 – som er identisk med de kapperør der anvendes til præisolerede fjernvarmesystemer. Udover produktion og salg, yder BelmaFlex rådgivning og vejledning til sine kunder. BelmaFlex er både ordre- og lagerproducerende.

Beredskabsstyrelsen

Beredskabsstyrelsen bidrager til, at samfundet forebygger ulykker og katastrofer, og at vi er beredte, når de finder sted. Når der sker en alvorlig ulykke eller katastrofe, kan styrelsen støtte den afhjælpende indsats med mandskab og materiel. Styrelsen skal også bidrage til, at myndighederne lærer af hændelserne.

Burde Förlags AB

Burde förlags er Skandinaviens største producent kalendere. Burde er etableret i Sverige og har kontorer i Danmark, Finland og USA. Burde har også en bred vifte af designer kontorartikler og kommer med nye desings hvert år. Burde er også etableret på reklame / Marketings markedet med en bred vifte af kalendere og kontorprodukter unikke til hver virksomhed.

Clear Channel Danmark A/S

Clear Channel er en af danmarks førende udbydere af outdoor reklame. Clear Channel hylder nærhedsprincippet og arbejder tæt sammen med den enkelte kunde for, at sikre at de enkelte kommunikationsmål opfyldes. Clear Channel beskæftiger i dag mere end 100 mennesker, der tilsammen varetager alle discipliner der ligger fra salget til den fysiske opsætning af outdoor kampagnen.

Codan Rubber Danmark A/S

Codan Rubber har en lang og stolt tradition indenfor gummi produktion og har produceret kvalitets slanger for automotive industrien i mange år samt OEM-produkter til en bred vifte af industrier. Codan Rubber er en internationalt anerkendt producent og partner til OEM virksomheder inden for flere brancher som levnedsmiddel, medico, elektronik, møbler og design artikler.

CO-RO A/S

CO-RO er grundlagt i 1942. CO-RO producerer bl.a. læskedrikke og frys-selv produkter. CO-RO har hovedkontor 40 kilometer nord for København i Frederikssund. CO-RO har mere end 700 medarbejdere globalt med en fælles mission: at give forbrugerne en god smag og produkterfaring ved hjælp af høj kvalitet, innovation og produktion af primært food varer såsom, SUNQUICK, SUNTOP, SUNCOLA, SUNJOY and SUN LOLLY.

Danish Crown a.m.b.a

Danish Crown er blandt verdens 2-3 største kødseksportører og verdens største svinekødseksportør. Dertil kommer produktion og salg af en række andre fødevareprodukter i koncernens datterselskaber. Danish Crown er Europas største og verdens andenstørste svineslagteri. Danish Crown er desuden Europas største kødforædlingsvirksomhed og en betydelig spiller på det europæiske oksekødsmarked

Dansk Supermarked A/S

Dansk Supermarked driver næsten 1.400 dagligvare butikker i fem forskellige lande. Hver dag forsyner Dansk Supermarked 1,4 mio. kunder med dagligvarer og alverdens nonfoodvarer gennem kæderne føtex, Bilka, Netto og Salling og web-shoppen Bilka.dk. Dansk Supermarked danner rammen for 32.000 medarbejdere her i Danmark og yderligere 10.500 i Netto Sverige, Tyskland, Polen og UK, der hver dag året rundt arbejder for at give kunderne den bedste indkøbsoplevelse. Købmandskab, sund fornuft og konstant fokus på kunderne er Dansk Supermarkeds opskrift og har været det siden Herman Salling skabte det første føtex varehus i 1960.

DEVI A/S

DEVI A/S blev i 2003 købt af Danfoss og hedder nu Danfoss Floor Heating Electrical. Danfoss Floor Heating Electrical er Europas førende producent af intelligente elektriske gulvvarmesystemer og udendørs systemer til is- og snesmeltning - en position der er sikret ved et dedikeret fokus på avancerede og frem for alt brugervenlige systemer, udviklet i verdens største kompetencecenter for gulvvarme.

DFT-PRESSWORK A/S

DFT-Presswork A/S er et familieejet dansk selskab med mere end 35 års erfaring som underleverandør af flydepresning, stansning, dybtræk samt pladebearbejdning. DFT-Presswork er en sammenlægning af selskaberne DFT - Dansk Flydepresse Teknologi A/S og Presswork A/S, og har adresse i Danfoss´s lokaler i Nordborg, hvor Presswork bl.a. har overtaget produktion med koldflydepresse afdeling og metal-pladebearbejdning. Vi er ca. 90 medarbejdere og producerer med 25 fuldautomatiske produktionslinjer, hvilket gør os stærke i produktion af enkeltstyksserier og helt op til cirka 15 mill. enheder årlig.

Ditas a.m.b.a

Ditas a.m.b.a. er det største indkøbsselskab i trælast- og byggemarkedsbranchen i Danmark. Ditas er endvidere moderselskab for XL-BYG - Danmarks største frivillige markedsføringskæde inden for byggemarkeds- og trælastvarer. Ditas ejes af 53 andelshavere, der tilsammen har 138 tømmerhandler og byggemarkeder over hele Danmark. De primære aktiviteter omfatter Indkøb, Import, IT, Uddannelse og Økonomi.

Engelhardt AB

Engelhardt importerer, producerer og distribuerer ingredienser til den nordiske levnedsmiddelindustri. Eller sagt lidt anderledes: Engelhardt gør maden bedre, mere velsmagende, billigere, mere nærende ved at tilføje de rigtige ingredienser eller udvikle den rigtige opskrift. Engelhardt startede i 1962. 50 år senere, er virksomheden vokset til at have en omsætning på ca. 300 mio SEK, med omkring 70 ansatte.

Gantech A/S

Gantech A/S er en specialiseret underleverandør inden for bearbejdning af stål og metal. Gantechs kernekompetencer er laserskæring, revolverstansning, kantbukning, svejsning/sammenføjning og tegning af 3D konstruktioner. Gantech tilbyder vi kundetilpassede løsninger i form af både simple og komplekse komponenter og profiler i stål og metal.

Gråkjær A/S

Gråkjær A/S opfører erhvervs- og landbrugsbyggeri over hele Danmark og varetager byggeforløbet fra første streg til sidste skrue. Med 40 års byggeerfaring har Gråkjær ekspertisen til at gennemføre projekter store som små - som nøglefærdigt byggeri. Professionel rådgivning giver kunderne det optimale byggeri, til den rigtige pris.

Hempel A/S

Hempel er en markedsførende malingsleverandør inden for segmenterne marine, industri, dekorativ, container og yacht. Hempel fokuserer på forskning og udvikling, avanceret produktionsteknik og professionel rådgivning om maling for at hjælpe kunderne med at holde deres investeringer i en præsentabel og god korrosionsbeskyttet tilstand i længere tid.

Hillerød Sygehus - Nordsjællands hospital

Nordsjællands Hospital består af hospitalerne i Hillerød og Frederikssund, Sundhedshuset Helsingør samt Montebello i Spanien. Nordsjællands hospitals vision er: "Patienternes hospital - Først og fremmest".

Intermecs Printer lager i Mölndal

Intermec designer, udvikler og producerer førende datafangst hardware og informationmanagement løsninger. Gennem kontinuerlig innovation i hardware, software, services og integrerede løsninger, Intermec hjælper kunderne med realisere det fulde potentiale af deres ansatte, tid, rum og data.

Kamtrup A/S

Kamstrup forsyner energiselskaber, forsyningsselskaber og submetering-sektoren i hele verden med innovative måleløsninger til el, varme, køling og vand. Kamstrup den største producent af ultralydsvarmemålere i hele verden. Det komplette produktprogram omfatter forbrugsmålere, målerkommunikations-infrastruktur, målerdatamanagement-systemer, smart grid-anvendelser, hostede løsninger, drift og målerdataanalyser.

Lindvalls Chark AB

Lindvalls Chark er en stor svensk pølseproducent. Virksomheden har eksisteret siden 1925. Lindvalls producerer omkring 1 million pølser hver uge. Lindvalls største kunder inkluderer Statoil, Pressbyrån, 7-Eleven, Shell, etc. Lindvalls er også rigtigt store på det lokale svenske marked, hvor de leverer med deres egne biler.

Marius Pedersen A/S

Marius Pedersen er landsdækkende miljøvirksomhed som også har aktiviteter i Slovakiet, Tjekkiet. Moderne affaldsbehandling er Marius Pedersens primære aktivitet. Marius Pedersen har hovedkontor på Fyn, og aktiviteterne omfatter indsamling, transport, sortering, afsætning og genvinding af affald.

Melkers Chark AB

Det er fjerde generation Olsson som i øjeblikket kører Melkers Chark AB i Falun. Melkers er en moderne og effektiv virksomhed med en stærk følelse af tradition og kvalitet: Melkers er en af Sveriges største familieejede delikatesse selskaber med produkter i de fleste butikker rundt om i landet hovedsageligt indenfor kødprodukter.

Micro Technic A/S

Micro Technic er en dansk elektronikproducent, der siden 1977 har produceret og udviklet industriel elektronik til danske og udenlandske kunder. Micro Technic er en kompetent partner i alle faser af en produkts livcyklus: fra ide, design, prototype, volumenproduktion, produktionsmodning og udfasning med service og reparation. Micro Technic har egen udviklingsafdeling og kan tilbyde PCB layout og hardwareudvikling på kontraktbasis. Micro Technic har stor ekspertise indenfor indlejret (embedded) PC teknologi via egne standard produkter, herunder bl.a. PC/104 moduler, embedded PC systemer, GPRS dataloggere og industri-PC produkter.

OBH Nordica A/S

OBH Nordica er en virksomhed med nordiske rødder. OBH Nordica brandet blev skabt i 2002, da den danske virksomhed Ole Bødtcher-Hansen A/S fusionerede med den svenske virksomhed Joffe Marketing AB. I dag har OBH Nordica kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tjekkiet. Desuden har OBH Nordica et repræsentationskontor i Kina. OBH Nordica fremtager produkter inden for elektroniske husholdningsprodukter samt køkkengrej, hvor tiltalende design og funktionalitet er højt prioriteret, og hvor produktudvikling ofte sker i samarbejde med ledende, nordiske designere. At fremtage eller selv udvikle innovative produkter med unikke løsninger er blevet et kendetegn for OBH Nordica.

Rationel Vinduer A/S

Rationel en international virksomhed med aktiviteter i Danmark, England, Irland og Polen. Produktsortimentet består af kvalitetsvinduer og -døre i træ og træ/aluminium til både moderne og klassisk byggeri. I Danmark afsættes produkterne fortsat hovedsageligt gennem tømmerhandlere til både nybyggeri og renovering. I England og Irland afsættes primært til større projektbyggerier, dog afsættes i Irland også direkte til boligejere gennem egne showrooms.

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden er en offentlig instans som varetager, administrerer og drifter regionens – hospitaler, psykiatri, handicap, forskning, erhverv, uddannelse, trafik, miljø og meget mere. Regionen består af de tidligere Københavns og Frederiksborg amter, Københavns og Frederiksberg kommuner samt Bornholms Regionskommune. Regionen har desuden overtaget Hovedstadens Sygehusfællesskabs opgaver. Regionen har central forvaltning i Hillerød. Regionen har omkring 36.000 ansatte. Region Hovedstaden er med sine 1,75 mio. indbyggere (1. juli 2014) den befolkningsmæssigt største af Danmarks fem regioner

Roland Scandinavia A/S

Roland er en førende producent og distributør af elektroniske musikinstrumenter, herunder keyboards og synthesizere, guitar, forstærkere, audio processorer, multimedie-produkter og meget andet. Med over 40 års musikinstrument udvikling, sætter Roland standarden indenfor musikinstrumenter.

Rose Poultry A/S

På fabrikken producerer Rose Poultry alle former for kylling, lige fra hele kyllinger til færdigretter inden for kyllingekød til stor dagligvarekæder som Coop, Dansk Supermarked, Rema 1000, og Lidl. Rose Poultry A/S har i dag skiftet navn til HK scan Denmark A/S med markedsfører stadig deres produkter under navnet Rose.

Scandinavian Auto Logistics A/S

SAL tilbyder integreret bil-håndtering og distributionssystemer fra producenter til deres kunder over hele verden. SAL skaber integrerede automotive logistiksystemer af højeste kvalitet. SAL's team af dygtige og engagerede medarbejdere, en moderne flåde af autotransporter, den mest moderne havn & multiterminal, den nyeste teknologi i informationssystemer løser tilsammen alle kundernes behov.

Scanmodul

Virksomheden blev grundlagt i 1912 af Georg Larsson og producerede oprindeligt catering vogne til danske sygehuse. I dag er Scan Modul System er den eneste totalleverandør af NoCount genopfyldning koncept. Scanmodul har med deres produktportefølje gennem de seneste 30 år lavet mere end 1500 implementeringer rundt i hele verden.

Semco Maritime A/S

Semco Maritime er en projekt- & ingeniørvirksomhed dedikeret til at levere løsninger til Energi sektoren. Med hovedkvarter i Esbjerg, Danmark, er Semco Maritime perfekt placeret. Ikke alene servicerer Semco energi virksomheder, der opererer i Nordsøen de leverer også arbejde af højeste kvalitet under barske forhold til projekter i hele verden. Semcos organisation er flad, fleksibel og hurtig - dedikeret til at møde de udfordringer, som den globale energisektor står over for.

SIA Glass AB

SIA Glass er en af Sveriges største producenter af flødeis. SIA Glass er en bundsolid, ægte familievirksomhed, der sætter en masse stolthed i både at styre en historisk arv og tage vare på fremtiden ved konstant at udvikle både virksomheden og produktionen. SIA Glass er en del af Bert Group, som er Sveriges ældste familieejet virksomhed.

Thuesen Jensen A/S

Thuesen Jensen A/S er et skandinavisk brandhouse, der råder over 3500 forskellige kvalitetsvarer til køkken og bord. Produkterne er alle internationale kendte high-end mærkevarer, hvor design, innovation, trends og funktionalitet er helt i top. Thuesen Jensen har agentur på nogle af isenkrambranchens stærkeste brands som: Pillivuyt, KitchenAid, WMF, Magimix, Mauviel, Lion Sabatier, Alfi m.fl. Produktporteføljen er bred – alt lige fra el-maskiner, køkkenredskaber, spisestel, bestik til termokander, knive og kogegrej.

ThyssenKrupp Elevator & Rulletrapper A/S

ThyssenKrupp servicerer og installerer elevatorer og rulletrapper i Danmmark. Uanset om du er på udkig efter det optimale elevatorsystem til en ny bygning eller en måde at modernisere dit eksisterende system (uanset mærke) eller en servicepartner, der hjælper dig når og hvor du har brug for det, kan ThyssenKrupp Elevator tilbyde dig løsninger, der går længere end branchestandarden.

TREFOR A/S

TREFOR tilbyder energirådgivning, sælger el og naturgas, sælger og monterer solceller, jordvarmeanlæg og varmepumper, løser installationsopgaver inden for el, vvs, ventilation, fiberteknik, automatik, klimastyring og køleteknik over hele landet - og leverer el, fjernvarme, fibernet og rent drikkevand til Trekantområdet og Fyn.

XL-BYG A/S

XL-BYG er en skandinavisk kæde af byggemarkeder. Trods størrelsen er XL-BYG stadig en kæde af lokalt-ejede forretninger, og det betyder, at alle forretninger er en fastforankret del af lokalområdet. Hos XL-BYG handler du hos din lokale forretning og ikke hos en stor ansigtsløs koncern. XL-BYG giver dig alle stordriftsfordelene – på et helt lokalt plan!