Om os

Datcol er en dansk software og service virksomhed med mere end 20 års erfaring inden for lager-, produktion- og logistikløsninger. Virksomheden er grundlagt i 2012 efter en udskillelse af software aktiviteterne fra det tidligere IBS A/S. Vi har til huse i Glostrup men vi arbejder og supporterer i praksis hele verden. Rådgivning og konsulentassistance udgør også en stor del af vores leverancer, både som selvstændig ydelse og i forbindelse med vores IT-løsninger.

Vi er specialister i Lagerstyring, Datafangst, stregkoder, print & etiketter.

Datcol er en forkortelse for DataCollect, og hovedaktiviteterne er bygget op omkring vores egenudviklet softwareløsning Datcol DCS (Data Collection System), som er en softwareløsning til optimering og styring af alle typer Mobil Datafangst, Lagre, Distributionscentre, Produktioner, m.m. DCS kan bruges til alle typer manualle samt automatiserede formål indenfor lagerstyring og datafangst med integration imod alle ERP-systemer og understøtter alle typer stregkoder og RFID. DCS kan også bruges som stand-a-lone løsning uden behov for ERP-systemer.

Kernen er i dag udviklet således at den kan afvikles på alle platforme og operativssystemer, herunder; Håndterminaler, PC, Tablets, Smartphones (Ios, Andoid, Windows phone/mobile) m.m. Softwaren er yderligere gjort tilgængelig som en cloudløsning. Vi sælger og rådgiver også om alt tilhørende hardware til brug for datafangst til lager, produktion & distribution indenfor alle brancher og industrier – se udvalget i vores webshop

Vores primære fokus er at øge vores kunders produktivitet og konkurrenceevne ved løbende at optimere kundens lager og logistik processer, forbedre effektiviteten og kvaliteten samt reducere omkostningerne ved konstant at udvikle vores løsninger så de altid afspejler den nyeste teknologi.

Ring til os og få en uforpligtende snak

Ønsker du mere information omkring funktionalitet eller et konkret tilbud til din virksomhed, så kontakt os.

Eller du kan udfylde skemaet nedenfor, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.