Serviceindustrien

Service løsninger fra Datcol, perfekt tilpasset dit personale og arbejdsrutiner

Indenfor Lager, Stregkode og datafangst har serviceindustrien typsik specielle krav til deres supply chain-behov. Ofte ønsker at informationer omkring materialer og varelageret skal være nemt tilgængeligt og opdateret med de rette mængder på rette tidspunkt – helst gerne på farten. På den måde kan medarbejderen med de korrekte informationer, give mere præcise svar på leveringer. Ved at anvende en Service-løsning fra Datcol kan du lette papirarbejdet og tilbyde medarbejderne opdateringer omkring lagret – i realtid.

Du kan sikre sporbarheden af dine varer og ved hjælp af få scanninger/indtastninger kan medarbejderen dokumentere arbejdsopgaver, se lagerstatus, lukke ordrer og meget mere. Med en service løsning fra Datcol får du mere dybdegående information og du kan dermed planlægge og dirigere dine teknikere og sælgere mere effektivt, og i stedet bruge mere tid på kunderne, og mindre tid på administrative opgaver.

Sporbahed hele vejen!

Med vores service-løsninger kan du mindske faktureringsfejl, sikre dokumentation og fragtmændene kan digitalt indhente underskrifter, tage billeder for at dokumentere beskadigelse, ekspedere returvarer og lukke ordrer på stedet for at sikre mere præcis og hurtigere fakturering – direkte på deres smartphone eller mobile håndterminal. Rutebeskrivelser og via punkter sikre at dine medarbejdere hurtigt og præcist når frem med varerne samtidig med at du reducerer både dine brændstof og lønomkostninger.

Ring til os og få en uforpligtende snak

Ønsker du mere information omkring funktionalitet eller et konkret tilbud til din virksomhed, så kontakt os.

Eller du kan udfylde skemaet nedenfor, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.