Biotek-, kemisk- & lægemiddelindustri

Datcol WMS hjælper med sporbarhed og effektiv lager- og logistikhåndtering

Indenfor især disse brancher er sporbarhed og en effektiv lager- og logistikhåndtering forudsætningen for konkurrenceevenen og i særdelseshed bundlinjen. Der stilles i dag højere krav end nogensinde til lavere totalomkostninger ved håndtering af varer, hurtigere lanceringer af nye produkter på markedet samt omskiftelighed i forhold til krav fra kunderne – alt sammen kombineret med at der skal være sikkerhed for overholdelse af ofte komplekse myndigheds- og lovgivningskrav.

Leveringspræcision og evnen til at kunne leve op til kundens krav er to faktorer, der spiller en afgørende rolle. Håndtering af temperaturfølsomme varer og produkter med begrænset holdbarhed skal kunne spores, styres og administreres, samtidig med at processen fra varen forlader lageret til varen er hos kunde skal være så omkostningseffektiv som overhovedet muligt..

Datcols løsninger understøtter sprobarhed I hele jeres supply chain-proces lige fra produktion til lager til slutkunde og tilbyder al den funktionalitet, der skal til for at imødekomme de skiftende behov og krav som er i forhold til driften af jeres virksomhed. Vores løsninger kan skræddersys og konfigureres, så de understøtter alle jeres forskellige driftsbehov ved hjælp af præcis de moduler som I har brug for.

Uanset om der er tale og Supply-chain, Lager- & Lokationsstyring, RFID, Stregkoder, BATCH-nummerhåndtering, Serienummerhåndtering, SSCC paller, Proof of delivery og meget andet – så kan vores løsninger løfte opgaverne og sørger for kontrol, sporbarhed og transparens gennem hele processen.

En totalløsning fra én leverandør

Datcol er totalleverandør af løsninger indenfor Lager- & logistikløsninger. Vi leverer den nødvendige hardware, software samt konsulentydelser i én samlet løsning – det betyder I kun skal henvende jer ét sted. Vi står ofte for projektledelse samt implementering af løsningerne fra start til slut. Vi ejer og udvikler markedets absolut bedste software som sikrer nem og hurtig adgang til konfiguration og funktionalitet og vi har gennem mange år opbygget kompetencer indenfor og samarbejder tæt med verdens førende producenter af hardware til brug for alle typer lager- & logistikopgaver og kan dermed tilbyde vores kunder den absolut bedste løsning til deres supply chain. Så uanset om du har brug for Håndterminaler, stregkodescannere, printere, etiketter eller netværksudstyr er det stadig kun én leverandør.

Ring til os og få en uforpligtende snak

Ønsker du mere information omkring funktionalitet eller et konkret tilbud til din virksomhed, så kontakt os.

Eller du kan udfylde skemaet nedenfor, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.