Distribution og 3PL

Datcols WMS løsning sikre papirløs lagerstyring og optimerer lagerhåndteringen

Lagerstyring og lagerrutiner er rygraden i den moderne distributions- og tredjepartslogistikleverandørens (3PL) virksomhed. Jo bedre styr som er på lagret og jo hurtigere varerne kan behandles og registres jo bedre bliver bundlinjen. Datcol har hjulpet mange virksomheder med se og optimere mulighederne på deres lagre og distributionscentre fra varerne kommer ind på lagret til de er leveret hos kunden. Vores WMS løsning sikre papirløs lagerhåndtering og optimere flowet af både ind- og udgående varer som dermed styrker mulighederne for vækst og ekstrem høj ydelse for de samme eller mindre ressourcer.

En distributions / 3PL løsning fra Datcol indeholder vores WMS løsning til optimering lagret og lagerrutiner samt vores mobility-løsninger til pakker og fragt. Vi kan hjælper med at designe og implementere præcise lagerprocesser og forbedre marginalerne gennem en perfekt synkronisering af vareflowet. Vi har den faglige ekspertise inden for både software, hardware og konsulentvirksomhed, der gør forskellen helt ned til mindste detalje.

Hardware er en del af løsningen

Hardware er en lige så stor del af løsningen som software og service. Vi hjælper med alt lige fra levering af et enkelt kabel til store, komplekse hardwareløsninger, inklusive trådløse netværk, håndterminaler, scannere, printere og labels. Vores store erfaring med mange kunder gør vi hurtigt og nemt kan identificere jeres behov og nemt kan integrere hardwaren i den valgte forretningsløsning. Uanset om jeres behov omfatter håndterminaler, truckterminaler, printere, scannere, stemmestyring eller f.eks. etiketteringsløsninger, så er vi leveringsdygtige.

Ring til os og få en uforpligtende snak

Ønsker du mere information omkring funktionalitet eller et konkret tilbud til din virksomhed, så kontakt os.

Eller du kan udfylde skemaet nedenfor, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.