Datcol WMS Light

View of cardboard boxes tidy on shelves

Enkel og simpel lagerstyring

Datcol WMS Light er en simpel mobil lagerløsning til det mindre krævende lager. Løsningen dækker de oftest forekommende arbejdsgange på et moderne lager og bygger på samme teknologi og software som Datcol WMS Enterprise. Datcol WMS light er den rigtige løsning for dig, som ønsker et enkelt setup af lagerprocesserne og samtidig vil sikre dit lager til fremtidig vækst, til en yderst attraktiv pris.

Datcol WMS Light dækker funktioner til:

Pakkeløsning med alt inkluderet

Datcol WMS Basic leveres som en færdig pakke indeholdende fastdefineret lagerspecifik hardware og software, samt vejledning til opsætning og udrulning. Det er også muligt at tilkøbe en leverencepakke, hvor vi kommer og installere, opsætter og implementere softwaren og hardwaren.

Leverancen foregår efter en fast leveranceplan som sikrer at funktionaliteten i Datcol WMS light understøtter dine forretningsprocesser og at systemet forankres hos de brugere der skal anvende det i dagligdagen.

Datcol WMS light indeholder 1 WMS server programpakkke og 2 software klienter til 2 lagerbrugere. Antallet af brugere kan nemt og hurtigt udvides.

Leverancepakken inkluderer:

Installation og opsætning af Datcol WMS light software

Standard interface til ERP-system

Mulighed for integration til Consignor (Forsendelsesløsning)

Lagerspecifik hardware som, Håndterminaler, labelprinter og pistolscanner

Ring til os og få en uforpligtende snak

Ønsker du mere information omkring funktionalitet eller et konkret tilbud til din virksomhed, så kontakt os.

Eller du kan udfylde skemaet nedenfor, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.