Grossister

Datcol WMS sikre sporbarhed og reducerer lagerniveauer til et absolut minimum

Grossistvirksomheder arbejder kontinuerligt på at forbedre marginalerne ved hjælp af øget effektivieringer og planlægning af lagerniveauer. Med Datcol WMS får i 100% gennemsigtighed og kontrol over lagret. I kan sikre at jeres arbejdsprocesser og arbejdsgange så effektive som overhovedet muligt. Papir og manuel indtastning reduceres til et minimum og sikre I kan bruge tiden bedst muligt.

Datcol WMS giver fuld sporbarhed og avanceret WMS funktionalitet hjælper jeres virksomhed til at reducere bufferlagre til et minimum og sikre I kun indkøber til nødvendigt lager. Vores løsning giver al den nødvendige information til brug for planlægning og genbestilling i forhold til efterspørgsel.

Med vores Transport og Mobility-løsninger kan I yderligere strømline lager- og transportprocesserne og indføre papirløse mobile arbejdsprocesser samtidigt med at sporbarhed og dokumentation er sikret i hele processen, helt ud til slutkunden.

Den rigtige hardware til den rigtige pris

Uanset hvilken løsning som I måtte have behov for og uanset hvilke krav i har til hardware har vi dyb indgående viden omkring håndterminaler, stregkodescannere, truckterminaler, printere, scannere, stemmegenkendelsessystemer etiketteringsløsninger, netværk, stegkoder og RFID. Kort sagt, vi kan hjælpe jer hele vejen med at vælge det rigtige hardware til opgaven i forhold til funktionalitet og pris.

Ring til os og få en uforpligtende snak

Ønsker du mere information omkring funktionalitet eller et konkret tilbud til din virksomhed, så kontakt os.

Eller du kan udfylde skemaet nedenfor, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.