FMCG

Datcol WMS, papirløs, nem og effektiv håndtering af store varemængder

FMCG virksomheder som handler med hurtigt omsættelige forbrugsgoder kan med Datcols WMS løsning opnå store besparelser gennem hele leverancekæden vha. papirløst pluk, forbedret sporbarhed, bedre genopfyldning og automatisering af lageret. Vores løsning sikre nem og hurtig administration af varer ind og ud af lagret.

Vores løsning inkluderer Datcols modulopbygget WMS løsning, mobile løsninger til varehåndtering fra ekspedition til levering og samt den korrekte hardware for øget produktivitet og leverancepræcision.

Vores kunder håndterer store mængder varer for så lave omkostninger som overhovedet muligt i forbindelse med håndtering af varerne – vores løsning hjælper jer med opnå ekstrem høj ydelse for de samme eller mindre ressourcer hele vejen igennem. Vi kan ydermere ved hjælp af vores Mobility-løsninger til levering sørger for at dine produkter når frem til kunden i rette tid og til rette sted med sikkerhed for varerne er modtaget.

Den korrekte hardware er en del af løsningen

Vi leverer of installerer selvfølgelig også den nødvendige hardware til brug for løsningen. Vores mange års erfaring sikre at du får det korrekte hardware til den rigtige pris. Uanset om der er brug for Håndterminaler, truckterminaler, scannere og udstyr til stemmestyring kan Datcol levere og integrere hardwaren.

Ring til os og få en uforpligtende snak

Ønsker du mere information omkring funktionalitet eller et konkret tilbud til din virksomhed, så kontakt os.

Eller du kan udfylde skemaet nedenfor, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.