Detailhandel

Datcols WMS løsning letter arbejdet både på lageret og i butikken.

Lagerstyring og lagerhåndtering ved hjælp af omkostningseffektive og optimale papirløse plukrutiner, forøget sporbarhed, forbedret påfyldningsrutiner og konfigureret regler for påfyldning af varer på butikshylderne kan føre til store besparelser for virksomheder inden for detailhandlen. En markant forbedret eksekvering i supply chain og øget gennemsigtighed giver den uden sammenligning største værdi i kampen om kunderne og kampen om bundlinjen. Til at opnå dette har man behov for et særdeles stærkt WMS system der giver den bedste og mest velfungerende lagerhåndtering.

Datcols modulopbyggede WMS og Mobility-løsninger hjælper jer til at forbedre leveringstiderne, minimere lagerbindinger og reducerer administrationen til det absolut minimale. Vores løsning understøtter alle lagerets rutiner og processer fra varemodtagelse til forsendelse til transport og til og fra lageret. Ingen virksomhed gør tingene ens, og det er selvfølgelig med udgangspunkt i jeres rutiner og behov, der afgør, hvordan den bedste løsninger ser for jer. Uanset hvilke krav i måtte have kan I vha. Datcols standard, modulopbygget, WMS løsning nemt og hurtigt tilpasse løsningen til at matche lige netop jeres behov.

Den rigtige hardware til den rigtige pris

Uanset hvilken løsning som I måtte have behov for og uanset hvilke krav i har til hardwaren har vi dyb indgående viden omkring håndterminaler, stregkodescannere, truckterminaler, printere, scannere, stemmegenkendelsessystemer etiketteringsløsninger, stegkoder eller RFID. Kort sagt, vi kan hjælpe jer hele vejen med at vælge det rigtige hardware til opgaven i forhold til funktionalitet og pris.

Ring til os og få en uforpligtende snak

Ønsker du mere information omkring funktionalitet eller et konkret tilbud til din virksomhed, så kontakt os.

Eller du kan udfylde skemaet nedenfor, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.