Lagerstyring, Logistik og Stregkodeløsninger

Datcol er total-leverandør af systemer og hardware til lager, logistik & distribution. Datcol og dets medarbejdere har mere end 20 års erfaring med optimering af lagre og IT-processer indenfor supply-chain. Vores første installation var tilbage i 1997 og siden dengang er antallet af virksomheder som bruger vores softwareløsning vokset støt år for år til vi i dag, har erfaring, og kan løse alle typer opgaver indenfor supply-chain, produktion, logistik & lager.

Vi har gennem de sidste 20 år udviklet og kontinuerligt forbedret vores software platform, Datcol DCS, således at vi i dag kan binde lagerstyring, produktion, mærkning, pakning, print, logistik og distribution sammen i et IT system fuldt integreret med virksomhedens økonomisystem (ERP) eller som stand-a-lone system. Vi kan også yde markedets bedste rådgivning om lager & logistiksystemer, system implementering, uddannelse, drift og service.

"Intet lager er for lille eller for stort" - siger mange leverandører af lagerstyringsløsninger, men få er i virkeligheden i stand til at efterleve det. Datcol har installeret lagerløsninger fra 1-mandslagre til store lagre med 40+ lagermedarbejdere.

Kontakt os og få en snak om jeres behov.

Yderligere info
Kundecases, udtalelser, brochure

Vil du vide mere?

Ring til os og få en uforpligtende snak
+45 28 58 69 21

Eller du kan udfylde skemaet nedenfor, så kontakter vi dig så hurtigt som muligt.

Navn eller Firma  *

Din e-mailadresse  *

Besked  *